Шахтьор Донецк иска 100 милиона от Арсенал за "дете чудо" от Украйна


Шахтьор Донецк иска 100 милиона от Арсенал за "дете чудо" от Украйна
Снимка: Getty Images

1535 0

Играчите на Арсенал свършиха работата си във Висшата лига срещу Уест Хям (3:1) на "Емирейтс", за първия им мач от лигата след Световното първенство по футбол. Лидерите в класирането също се опитват да постигнат своето, но украинците са сложни в бизнеса по отношение на талантливия играч Михайло Мудрик, както разкри Guardian.

Мудрик, който носи прякора "украинския Неймар" изгледа срещата на "артилеристите" и дори публикува снимка от стадиона като ясно показа своите предпочитания на настоящия си отбор. 

Британският всекидневник обяснява, че Арсенал е отправил оферта към Шахтьор Донецк за Мудрик, която всички искат, но недостатъчна в очите на висшите ешелони на клуба. Ще е необходима оферта от около 100 милиона евро (85 милиона паунда), за да се надяваме да ги огънем. Под договор до 2026 г. универсалният нападател отбеляза 3 гола и направи 2 асистенции в шест мача този сезон.

Контузията на Габриел Жезус, която ще го извади от терените за поне 3 месеца принуди "артилеристите" засилено да потърсят друг атакуващ футболист, а Артета обяви при какви условия могат да се купуват играчи в клуба.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички