Сериозен удар по амбициите на Тотнъм от непретенциозния Фулъм - най-зле е от отборите в топ 6 (ВИДЕО)


Сериозен удар по амбициите на Тотнъм от непретенциозния Фулъм - най-зле е от отборите в топ 6 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

902 0

Фулъм победи категорично Тотнъм с 3:0 в лондонско дерби от 29-и кръг на Висшата лига. Родриго Муниз вкара в 42' и 61', а Лукич в 49'. "Шпорите" са пети с 53 точки след този двубой, а съперникът им е 12-ти с 38 пункта.

Това е сериозен удар по амбициите на Тотнъм, като се превърна в отбора от топ 6, който има най-много допуснати голове - 42. Това е втора победа за "котиджърс" над този съперник през сезона след тази с изпълнение на дузпи в турнира за Карабао Къп.

Фулъм започна по-активно двубоя, като можеше да открие в началните 20 минути.  В 11' Андреаш Перейра стигна до отскочилата топка в наказателното поле и стреля без забавяне, но един от противниковите играчи изчисти. Муниз също пропиля нелоша възможност в 24'.  В 32' Джеймс Мадисън стреля от средна дистанция, но встрани от целта.

3 минути преди края на полувремето домакините успяха да открият резултата. Родриго Муниз вкара с хубав удар в долния ляв ъгъл, след като беше изведен в наказателното поле от Антони Робинсън. ВАР гледа гола за засада, но такава нямаше.

През второто полувреме наказателната акция на домакините продължи. В 49' Тимоти Кастан центрира в наказателното поле и намери Саша Лукич, който овладя топката и вкара за 2:0. В 61' Родриго Муниз се справи с подаване в наказателното поле, за да увеличи резултата. Само 4 минути след това се стигна до ново попадение, но то бе отменено заради засада.

До края на двубоя Тотнъм така и не съумяваше по някакъв начин да изненада достатъчно, за да застраши противниковата врата. 3 минути преди края Деян Кулушевски подаде към Ричарлисон, чийто удар мина покрай дясната греда.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички