Юноша на Реал Мадрид се жалва от Тотнъм: Един ден отговорът е "да", а на другия е "не"


Юноша на Реал Мадрид се жалва от Тотнъм: Един ден отговорът е "да", а на другия е "не"
Снимка: Getty Images

977 0

Юношата на Реал Мадрид, който беше закупен за 30 милиона евро от Тотнъм през лятото на 2020-а година - Серхио Регилон, даде любопитно интервю пред "The Times":

*Засега престоят му при "шпорите" определено не може да се определи като успешен - той бе пращан на три пъти под наем в други тимове - първо в Атлетико Мадрид, след това в Манчестър Юнайтед, а в момента се подвизава в Брентфорд...

Коментарът на Регилон

"Не разбрах и продължавам да не разбирам ситуацията", констатира левият краен бранител пред изданието, говорейки за лятото на 2023-та година.

ОЩЕ: Трансферна цел №1 на Тотнъм има татуировка на Арсенал на рамото си (СНИМКА)

"По време на предсезонната подготовка бях много доволен и Постекоглу (б.р. - наставникът на Тотнъм) също беше доволен от мен, както и треньорският щаб. Взимах участие във всички контроли...".

Серхио Регилон

тидох и се видях с мениджъра. Попитах го: "Искаш ли ме в този отбор?", а той каза: "Да, трябва да изготвя списък и ти ще бъдеш в състава". На следващия ден бях извън тренировката, не знаех какво се е случило. Беше много странно", продължи 27-годишният испанец, цитиран от Фабрицио Романо.

ОЩЕ: Треньорът на Тотнъм даде разумен довод срещу "синия картон" във футбола

"Знам, че мога да играя в Тотнъм, но има много аспекти във футбола, които играчите не могат да контролират. А аз не искам да седя отстрани на трибуните и само да гледам. На 27 съм и все още имам доста футбол пред себе си. Не мога да разбера защо един ден отговорът е "да", а на другия е "не". Не смятам, че е свързано с представянето ми. Мисля, че става въпрос за нещо друго... Това е футбол, това е бизнес...", завърши темата Серхио Регилон.

*До ден днешен левият бек е изиграл общо 67 мача за Тотнъм във всички турнири, в които се е отчел с 2 гола, 9 асистенции и 11 жълти картона. Порталът "Transfermarkt" оценява качествата му на точно 10 милиона евро!

ВИЖТЕ ОЩЕСНИМКИ: Синът на легенда на Ливърпул и Серхио Регилон - като 2 капки вода

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички