СНИМКА: Гомес има драскотина под дясното око след спречкването със Стърлинг


СНИМКА: Гомес има драскотина под дясното око след спречкването със Стърлинг
Снимка: Getty Images/Guliver

2652 0

Голяма скандал се заформи в Англия, след като стана ясно, че звездата на английския национален отбор Рахим Стърлинг няма да играе срещу Черна гора в четвъртък поради конфликт със защитника на Ливърпул Джо Гомес.

Звездата на Манчестър Сити е имал спречкване с Гомес по време на тренировка на отбора на Англия и това е причината за изваждането на нападателя от състава. Не след дълго Стърлинг поднесе официалните си извинения и чрез Instagram, а в социалните мрежи се появиха и снимки с пострадалия Гомес.

На тях се вижда, че бранителят на мърсисайдци има дълга драскотина под дясното око. Двамата футболисти пренесоха своя конфликт от голямото дерби през уикенда и в националния отбор на Англия. Гомез и Стърлинг се спречкаха на "Анфийлд" при победата на мърсисайдци във Висшата лига, а техните отношения очевидно са останали неизгладени след последния съдийски сигнал. Според Daily Mail Гомес поздравил Стърлинг, но той реагирал много остро и дори го хванал за гърлото, което принудило съотборниците им да ги разтървават. А какво написа Стърлинг за извинение - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички