Капитанът на Чехия определи като "загадка" националния ни отбор

Капитанът на Чехия Владимир Дарида заяви, че българският национален отбор е до голяма степен е загадка за него и съотборниците му. Той предвиди, че българите ще искат силно победата, за да вдигнат самочувствието си и да запишат първи успех при новия треньор.

„След победата над Косово преди няколко дни знаехме, че имаме следващ мач. Празнувахме след успеха, но имахме мисъл и за мача с България, така че не сме прекалявали. Трябва да подходим сериозно, въпреки че вече сме се класирали за Евро 2020. По-трудно е да се играе пред празни трибуни, но ние ще се опитаме да играем по най-добрия начин.

Би ли се върнал Ивелин Попов, за да играе в някой български клуб?

Капитанът на националния ни отбор по футбол Ивелин Попов сподели при какви условия би се завърнал в България, за да играе в някой клуб. Футболист...

Аз имам опит, защото съм играл преди без публика - в един мач срещу Фенербахче, когато бях във Виктория (Пилзен). България ще иска да спечели, за да си вдигне самочувствието. Те имат нов треньор. Може да искат да изпробват различни тактически схеми, но нищо не може да се предвиди със сигурност", каза футболистът на Херта Берлин.

А какво сподели националният селекционер Георги Дерменджиев за евроквалификацията с Чехия - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!