Себайос разкри, че в Арсенал е имало футболисти със симптоми на коронавирус


Себайос разкри, че в Арсенал е имало футболисти със симптоми на коронавирус
Снимка: Getty Images/Guliver

1519 0

Полузащитникът на Арсенал Дани Себайос разкри, че в тима е имало няколко футболисти, които са проявили симптоми на коронавирус, след като стана ясно, че треньорът на отбора Микел Артета е дал положителен резултат на теста за COVID-19. Въпросните играчи обаче не са били тествани за заболяването.

Артета стана първата популярна фигура от Висшата лига, която се разболя от коронавирус, но испанският наставник вече е напълно здрав. Целият отбор на Арсенал впоследствие бе поставен под карантина за две седмици, но Дани Себайос сподели, че няколко футболисти също са имали симптоми на заболяването. „Събудих се една сутрин и видях, че Артета даде положителен резултат на теста за коронавирус. Целият отбор беше под карантина. Имаше играчи със симптоми, но те бяха добре. Никой не ни тества“, разказа испанският полузащитник на „топчиите“.

Футболистите на Арсенал получиха разрешение да тренират индивидуално в тренировъчната база Колни в Лондон от вчера. Очаква се срещите от Висшата лига да се завърнат на 8-ми юни. А ето кой отбор се интересува от Дани Себайос.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички