Санчес с изпусната дузпа и гол при победа на Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)


Санчес с изпусната дузпа и гол при победа на Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1799 0

Отборът на Манчестър Юнайтед записа 17-та победа от началото на сезона във Висшата лига, след като се наложи с 2:0 у дома над Хъдърсфийлд в мач от 26-я кръг.

С тази победа играчите на Жозе Моуриньо отново намалиха аванса на лидера Манчестър Сити на 13 точки, като по-рано днес "гражданите" направиха 1:1 с Бърнли.

Победата днес означава, че "червените дяволи" вече са с актив от 56 точки, шест повече от третия и четвъртия - Ливърпул и Челси, които са с мач по-малко. Хъдъсфийлд пък попадна в зоната на изпадащите с 24 пункта.

През първата част двата тима не успяха да си отбележат попадение, а втората част стартира с гол на Ромелу Лукаку в 55' за 1:0. Хуан Мата проби по левия фланг и подаде към непокрития нападател, който от въздуха прати топката в мрежата на гостите.

В 68' се стигна и до най-интересната ситуация. Отново Мата бе в центъра на събитията, като подаде на Акексис Санчес в наказателното поле, а там чилиецът бе спънат и това довде до дузпа. Именно новата покупка на Юнайтед застана зад топката, като Лосл отрази първоначалния удар на Санчес, но топката след това попадна отново на крака на 7-цата на домакините и този път грешка нямаше.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички