Салах след подписа: Надявам се да продължа да се наслаждавам, докато печелим трофеи


Салах след подписа: Надявам се да продължа да се наслаждавам, докато печелим трофеи
Снимка: Getty Images

1304 0

Мохамед Салах даде първото си по-подробно интервю, след като официално преподписа с Ливърпул за нов период. Той дава мнението си ексклузивно за клубния сайт, а акцентът пада върху желанието му за още трофеи. До този момент египтянинът е спечелил 6 трофея за петте години, в които е на "Анфийлд".

Нападателят се присъедини към клуба през лятото на 2017 г., а оттогава записа 254 срещи, в които 156 попадения. Те пък му донесоха три "Златни обувки". Освен това има и 63 асистенции.

Ето какво каза суперзвездата:

"Ако погледна назад във времето, аз дойдох в период, когато клубът не печелеше толкова трофеи, но както казах - дошъл съм именно да променя това нещо. Смятам, че последваха по-добри години за тима, след като спечелихме страхотни надпревари. Мисля, че можем да го направим отново.

Спечелихме куп трофеи, имаше някои разочарования, но това е футболът. Наслаждавах се на играта ми с "червената" фланелка и се надявам, да продължавам да го правя".

Невероятното представяне на египтянинът бързо му осигури място в десетката с голмайсторите на Ливърпул за всички времена. Нападателят се намира на девета позиция във временното класиране, но е само на две попадения от осмата позиция, която се държи от Майкъл Оуен. Още 16 биха го изпратили до седмо място, на което е заето от легендарния сър Кени Дълглиш.

По тази тема голаджията заяви: "Страхотно е да бъдеш деветият най-добър голмайстор за клуба, още повече, като го постигнеш за толкова кратко време. Това е нещо страхотно и мисля, както съм казвал и много пъти преди, най-важното е да печелим трофеи. Смятам, че и личния принос под формата на попадения е от огромно значение за клуба. Гордея се с това".

Вижте повече за сделката между нападателя и клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички