Салах поряза жестоко свой съотборник в Ливърпул: Може да потвърдим, че не играе добре в защита


Салах поряза жестоко свой съотборник в Ливърпул: Може да потвърдим, че не играе добре в защита
Снимка: Getty Images

14375 0

Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах се подигра брутално с играта в защита на своя съотборник Трент Александър-Арнолд.

Наистина не е тайна, че десният бек предпочита да се раздава в предни позиции и по този начин това рефлектира върху представянето му назад. В интервю за "Stadium Astro" Салах се пошегува с дефанзивните умения на Трент.

"Може да потвърдим, че не играе добре в защита. Шегувам се! Той е истински професионалист, винаги съм с него във фитнеса и по време на тренировка и просто му се възхищавам", каза Салах.

"Ние отлично знаем колко е добър той и той също знае това. Няма значение за мнението на останалите, то не променя нищо. Просто никой не трябва да позволява мнението на останалите да го застига, така смятам аз", каза още египтянинът.

През последните няколко сезона Юрген Клоп винаги се опитва да промени ролята на Трент. Той неколкократно го е поставял в полузащитата, където почти винаги британецът се е представял на ниво. Играейки в новата си роля Александър-Арнолд направи шест асистенции и отбеляза един гол в девет мача във Висшата лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул продава един от своите лидери на Реал Мадрид?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички