Мейсън Маунт предпочита Манчестър Юнайтед пред Ливърпул! Ето причината...


Мейсън Маунт предпочита Манчестър Юнайтед пред Ливърпул! Ето причината...
Снимка: Getty Images

5082 0

Полузащитникът на Челси - Мейсън Маунт, по последни информации е готов да се присъедини към Манчестър Юнайтед. На Острова от известно време се твърди, че английският национал е в радарите и на Ливърпул, но самият той предпочита да акостира на "Олд Трафорд".

Причината

"The Independent" информира, че грандът от Манчестър е една глава пред мърсисайдци в битката за подписа на халфа. Като основна причина за това се посочва треньорът Ерик тен Хаг.

Изданието съобщава, че 24-годишният състезател е бил убеден от самия нидерландец за евентуален трансфер в клуба. Маунт е харесал идеите на специалиста и е преценил, че той би могъл да го използва по възможно най-добрия начин.

Позицията на Челси

На "Стамфорд Бридж" от своя страна са убедени, че полузащитникът ще поднови договора си. Ако обаче това не се случи и предвид оставащата година от контракта му, "сините" са готови да продадат двукратия "Играч на сезона" през лятото

Междувременно един от най-скъпите трансфери на "сините" се изложи жестоко (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички