Салах иска от Ливърпул да го направят най-скъпоплатения играч в Англия


Салах иска от Ливърпул да го направят най-скъпоплатения играч в Англия
Снимка: Getty Images

3163 0

Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах ще поиска от ръководството на клуба 500 хиляди паунда на седмица, за да подпише нов договор с мърсисайдци, съобщава британският таблоид Мирър.

Египетският национал се представя страхотно от началото на сезона, като наскоро отбеляза своя гол номер 100 за "червените" във Висшата лига, но настоящият му контракт с "червените" изтича през лятото на 2023 година. Вчера мениджърът на тима Юрген Клоп обяви, че в момента няма по-добър футболист в света от Салах, а босовете на Ливърпул са решени да задържат нападателя на "Анфийлд".

Базираният в Дубай агент на Салах Рами Абас е изгледал на живо вчерашната победа над Уотфорд с 5:0, като се предполага, че след това е седнал на масата за преговори с ръководството на "червените".

Между двете страни обаче има разминавания, като за момента от Ливърпул не са готови да удовлетворят бомбастичните изисквания на Салах и агента му, но от друга страна египтянинът знае, че скоро ще може да преговаря с други клубове и да получи дори по-висока заплата от 500 хиляди на седмица, ако подпише с някой отбор като свободен агент.

Поради това от Ливърпул може да се окажат принудени да се съгласят да направят Салах най-скъпоплатения футболист в Англия. В същото време има информации, че от френския гранд Пари Сен Жермен ще "натиснат" Ливърпул за Салах (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички