Ливърпул иска един от най-скъпите футболисти в света


Ливърпул иска един от най-скъпите футболисти в света
Снимка: Getty Images

18247 0

Английският гранд Ливърпул проявява интерес към младата звезда на Атлетико Мадрид Жоао Феликс, твърди испанската преса. Мърсисайдци ще опитат да го привлекат на изгодна цена, тъй като "дюшекчиите" са склонни да го продадат и за по-ниска сума.

Феликс беше привлечен в Мадрид преди две години за космическата сума от 126 милиона евро от тима на Бенфика. Феликс е четвъртият най-скъп трансфер в историята на футбола, като пред него са единствено Неймар, Килиан Мбапе и Филипе Коутиньо.

През настоящия сезон мениджърът на "дюшекчиите" Диего Симеоне почти не разчита на Феликс, а ръководството е склонно да го продаде и за значително по-ниска сума от тази, за която го закупиха. Говори се, че Атлетико би пуснал Феликс срещу 80 милиона, а тази сума е по силите на Ливърпул.

Трансферът на Феликс може да се осъществи и с парите от евентуална продажба на Мохамед Салах, за когото се твърди, че е желан от редица европейски грандове. Последните информации гласят, че ПСЖ ще натисне Ливърпул да им продаде Салах (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички