Юрген Клоп категоричен: Мохамед Салах е най-добрият в света


Юрген Клоп категоричен: Мохамед Салах е най-добрият в света
Снимка: Getty Images/Guliver

2134 0

Предводителят на Ливърпул Юрген Клоп похвали изключително много Мохамед Салах след поредния силен мач на нападателя за "червените". Според герменца в този момент Салах е най-добрият футболист в света след изявите му с фланелката на Ливърпул в последно време. 

№11 за "червените" се разписа при успеха с 5:0 над Уотфорд и подаде за друго попадение, но играта му на "Викаридж Роуд" бе повече от блестяща, след което дойде коменарът на Клоп.

Това бе 12-ият гол и шеста асистенция за Салах в последните 15 мача от Висшата лига и със сигурност нападателят се радва на вълшебна форма.

„Неговото представяне беше изключително днес. Пасът за първия гол беше чудесен, а вторият беше също специален. Той е топ футболист и всички го виждаме. Кой е по-добър от него Не говорим за това какво са донесли Меси и Роналдо на футбола досега, но в този момент той е най-добрият”, каза Клоп след успеха над Уотфорд.

Мохамед Салах има договор с мърсисайдци до лятото на 2023-а година и все по-усилено се говори, че той може да преподпише с Ливърпул в най-скоро време за по-дълъг период.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички