Сагата с Де Хеа продължава, Юнайтед отхвърли нова оферта


Сагата с Де Хеа продължава, Юнайтед отхвърли нова оферта
Снимка: Getty images/Gulliver

2537 0

Последната оферта на Реал Мадрид за Давид Де Хеа е била отхвърлена от ръководството на Манчестър Юнайтед, категорични са от "The Sun".

Флорентино Перес прати официално второ предложение на стойност 25 милиона евро и допълнителни 5 милиона под формата на бонуси.

"Червените дяволи" обаче са отказали офертата и са били категорични, че няма да обърнат внимание на предложение под 25 милиона паунда стартова цена (34.59 милиона евро).

"Белия балет" настоява да привлече Давид Де Хеа още през това лято, но президентът на клуба до последно ще изчаква преди да даде повече от 30 милиона за испанеца. Причината за това е, че договорът на вратаря изтича през лятото на 2016 година и тогава той ще е свободен агент. Самият Де Хеа пък вече е договорил личните си условия с Реал Мадрид.

Манчестър Юнайтед може и да свали цената на Де Хеа, но при положение че бъдат почнати преговори за Карим Бензема. "Червените дяволи" искат да вземат опитния френски национал, който да повиши класата на английския тим при завръщането в Шампионска лига.

Още новини от света на футбола четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички