Sky Sports: Манчестър Юнайтед е готов със заместник на Де Хеа


Sky Sports: Манчестър Юнайтед е готов със заместник на Де Хеа
Снимка: Getty images/Gulliver

2468 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е намерило заместник на Давид Де Хеа, който ще премине в близките две седмици в Реал Мадрид. Това е младият холандски национал Яспер Силесен, който в момента играе за Аякс.

Според информация на "Sky Sports", Луис Ван Гаал иска да привлече младока през това лято, след като именно той го наложи като титуляр на Мондиал 2014, когато блесна и звездата на Силесен.

Трансферната сума за вратаря ще е между 15 и 20 милиона евро, като самият вратар, научил за интереса на "червените дяволи", е приел идеята да премине на "Олд Трафорд".

Първоначално идеята на Ван Гаал е била да привлече Ян Облак от Атлетико Мадрид, но той се превърна в титуляр в столицата на Испания и ръководството на "дюшекчиите" е поставило цена от 32 милиона паунда.

Освен това Ван Гаал не е напълно убеден в състоянието на Виктор Валдес и ще търси солидна алтернатива на бившия испански национал.

Манчестър Юнайтед пък вече осъществи един трансфер на играч от Холандия, след като още преди края на сезон си гарантира услугите на Мемфис Депай.

Още новини от Висшата лига четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички