Арсенал се насочва към Касияс, но при едно условие


Арсенал се насочва към Касияс, но при едно условие

2052 0

Тимът на Арсенал следи отблизо ситуацията около стража на Реал Мадрид Икер Касияс. Тъй като вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа е на крачка от преминаване в лагера на "Белия балет",  това би означавало, че мадридчани вече не се нуждаят от услугите на Касияс.

"Артилеристите" са набелязали и друг опитен вратар - Петър Чех. Те обаче ще получат отговор от играча на Челси едва следващата седмица, когато агентът му и ръководството на "сините" ще се срещнат. Смята се обаче, че Челси ще склони да продаде дългогодишния си страж на Арсенал, въпреки че чешкия национал заяви, че не смята да преминава в никой друг английски клуб.

За да бъде ситуацията още по-сложна, Манчестър Юнайтед също прояви интерес към Петър Чех, тъй като търси евентуален заместник на Де Хеа. Първоначално "червените дяволи" бяха набелязали Уго Лорис от Тотнъм, но "шпорите" поискаха твърде висока сума за французина. Докато Челси ще се раздели с Чех за около 10 милиона паунда.

Френският вестник L’Equipe пък твърди, че отборът на ПСЖ също се облизва за  вратаря на Челси. Борбата за подписа на чеха ще бъде ожесточена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички