С коя легенда на Манчестър Сити би искал да играе Ерлинг Холанд? Безценен отговор


С коя легенда на Манчестър Сити би искал да играе Ерлинг Холанд? Безценен отговор
Снимка: Getty Images

3695 0

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд определено продължава да изумява с факта, че не може да спре да вкарва попадения. В който и отбор да отиде, в което и първенство да заиграе. Доказа го и във Висшата лига на Англия.

Той има 47 попадения в 40 мача във всички турнири за "гражданите" през тази кампания. Във Висшата лига пък има 32 гола в 28 мача. Той пасна в звездната селекция на Пеп Гуардиола и нямаше нужда от особено време за адаптация.

С коя легенда на отбора обаче би избрал да играе, ако можеше? На този въпрос отговаря норвежкият нападател. Единият отговор е очакван - емблемата Венсан Компани. С другия обаче накара феновете да затворят очи и да си представят как би изглеждало това - партньорство с Марио Балотели.

"Мисля, че бих казал един измежду Венсан Компани - огромна легенда, както и Марио Балотели. Би било забавно да играя с него. Така че ще кажа някой от тях двамата - Балотели или Компани, би било хубаво" - признава той за профила на клуба в социалната мрежа TikTok.

В последната среща норвежкият стрелец реализира две попадения срещу Лийдс и записа нови рекорди. Във въпросния мач освен Холанд - и Де Бройне се отчете с постижение за историята на Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички