Райс за спечелването на Висшата лига с Арсенал: Мисля, че е време


Райс за спечелването на Висшата лига с Арсенал: Мисля, че е време
Снимка: Getty Images

1632 0

Най-новото попълнение в редиците на Арсенал - Деклан Райс, бе категоричен, че тимът от Северен Лондон не е далеч от спечелването на Висшата лига. Английският национал заяви, че "артилеристите" ще се борят до последно на всеки един фронт в търсенето си на голям трофей от години насам.

Припомняме, че неотдавна опорният полузащитник завърши трансфера си на "Емиратс" от Уест Хям за сума на стойност 105 милиона паунда и се смята, че той може да е сред хората, който да поведе лондончани към новите успехи.

"Мисля, че вече е време. Знаете, че Арсенал под ръководството на Микел спечели Къмюнити Шийлдс, ФА Къп, но мисля, че като такъв огромен клуб, има постоянен натиск да се печелят големи титли и мина толкова много време, откакто Арсенал спечели Висшата лига", каза Райс за "SkySports".

"Миналата година беше толкова близо, чувствам, че тази година сме по-добре, като се поучим от този опит. Мисля, че това определено е цел и разбира се, Шампионска лига, всеки влиза в Шампионска лига, за да спечели, а не само за участието там", добави още британецът.

Междувременно Арсенал продължава своята лятна подготовка в САЩ. "Топчиите" имат оставащи приятелски срещи срещу Барселона и Монако през следващата седмица, преди мача за Къмюнити Шийлд срещу Манчестър Сити. Кампанията на Острова за лондончани пък ще започне у дома срещу Нотингам Форест.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Букайо Сака разкри какво е чувството да играеш за мениджър от ранга на Микел Артета.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички