Манчестър Юнайтед поставя на тезгяха шестима защитници


Манчестър Юнайтед поставя на тезгяха шестима защитници
Снимка: Getty Images/Guliver

4340 0

Манчестър Юнайтед е поставил в трансферния си списък цели шест свои защитника през това лято. Става въпрос за Аарън Уан-Бисака, Брандън Уилиямс, Алекс Телес, Ерик Байи, Фил Джоунс и Аксел Туанзебе.

„Червените дяволи“ вече привлякоха трима нови през това лято – Тайрел Маласия, Лисандро Лопес и Кристиан Ериксен и се очаква клубът да се подсили с поне още двама до края на прозореца.

Маласия ще се бори с Люк Шоу за поста на левия бек, докато Мартинес ще трябва да се конкурира с Рафаел Варан, Хари Магуайър и Виктор Линдельоф в средата на защитата.

Диого Далот ще бъде титуляр на десния бек, като португалецът се справя много добре след старта на подготовката, но местни издания твърдят, че тези шестима ще бъдат пуснати за продан.

Причината пред Ерик тен Хаг донякъде е и логична поради пренасищането на отбора в защита, а особено слаба е игровата дисциплина сред Алекс Телес и Уан-Бисака, които не изпълняват указанията на нидерландеца.

Милан и Рома пък имат голям интерес към Байи, докато Уилямс може да се върне обратно в Норич, за който игра през миналия сезон. А какво иска Кристиано от Ман Ю, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички