Ромелу Лукаку със сензационен трансфер след скандалите - сменя Челси с враг на клуба


Ромелу Лукаку със сензационен трансфер след скандалите - сменя Челси с враг на клуба
Снимка: Getty Images

10698 0

Нападателят на Челси Ромелу Лукаку е спряган за сензационен трансфер в английската Висша лига и преминаване в друг лондонски клуб. Италианското издание "Газета дело Спорт" твърди, че белгиецът може да се събере с Антонио Конте, с когото бяха заедно в Интер.

Както е известно, италианският специалист пое през тази кампания Тотнъм и вече се виждат резултатите от отличната работа, която върши. "Шпорите" пък биха били поредният клуб, за който Лукаку е играл в Англия след Челси, Евертън, Уест Бромич и Манчестър Юнайтед.

Договорът на белгийския нападател със "сините" от Лондон е до 2026 година. Лукаку бе с Конте в Интер и двамата спечелиха трофея от Серия А през миналия сезон. "Газета дело Спорт" е уверен, че въпреки враждата между Тотнъм и Челси евентуална сделка далеч не е невъзможна.

28-годишният нападател е изключително недоволен от моментната ситуация и изля душата си в интервю, след което проблемите тръгнаха един след друг. Това далеч не се хареса на мениджъра Томас Тухел и той също предприе действия срещу Лукаку.

Наскоро и бивш съотборник на белгийския голмайстор призна, че не го е виждал такъв и че това е нетипично за него. Лукаку му разказал как стоят нещата и определил ситуацията като "много гореща".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички