Лукаку писал на бивш съотборник и се оплакал, оставяйки го шокиран - ето какво му казал


Лукаку писал на бивш съотборник и се оплакал, оставяйки го шокиран - ето какво му казал
Снимка: Getty Images

2952 0

На Острова продължават да се интересуват много задълбочено от случващото се в Челси и по-конкретно от раздора, който се разрази след твърде откровено интервю на нападателя на "сините" Ромелу Лукаку. Оказва се, че белгиецът е говорил със свой бивш съотборник от Евертън - Тим Хауърд.

Двамата играха на "Гудисън Парк" три години и имат отлични отношения. Хауърд пък признава, че Лукаку е добър човек и не е злобен, както и че изглежда много нетипично за него да говори така и че е много, много бесен.

А точните думи на Лукаку към Хауърд били: "Не мога да говоря много по темата. Много е горещо. Има още една среща в понеделник. Имам поредна среща в понеделник, ще мога да говоря след нея" - информира NBC Sport.

Пред Chelsea Chronicle пък Хауърд сподели: "Мисля, че е бесен, абсолютно. Нещата, които се случиха в Интер, начинът, по който си тръгна, начинът, по който бе продаден, за да може клубът да вземе някакви пари. Той не получи шанса да говори, нито пък да напусне по желания от него начин.

Въпреки че, когато говорих с него преди няколко седмици, той сподели за недовършена работа в Челси, мисля, че го вярваше, но и мисля, че показа смело лице, когато каза: "Тук съм сега, трябва да се завърна и да се надяваме да спечелим трофеи. Но начинът, по който говореше, изглежда толкова нетипичен за него".

Раздорът в Челси придоби и нови измерения, когато Тухел извади Лукаку от групата за важното дерби с Ливърпул във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички