На Острова: Новият собственик на Челси прави същата грешка като Роман Абрамович


На Острова: Новият собственик на Челси прави същата грешка като Роман Абрамович
Снимка: Getty Images

2757 0

Интересен коментар бе направен по адрес на новият собственик на Челси - Тод Боели. Според легендата на Висшата лига - Греъм Сунес, американецът е напът да повтори същата грешка на Роман Абрамович, когато той пое лондонския тим.

"Абрамович ще остане в историята като изключително успешен собственик на футболен клуб. В началото на управлението си на "Стамфорд Бридж" обаче той се обгради с така наречени "експерти", които смея да твърдя, че не разбираха от футбол, и заради тях пропиля огромна сума пари, която можеше да се инвестира в нещо друго - било то различен играч, стадион и т.н. Надявам се да греша, но новият собственик на "сините" - Тод Боели е напът да повтори тази грешка", заяви категорично Сунес за "Daily Mail".

Новият собственик на лондончани развърза кесията този сезон, отделяйки над 200 милиона за нови покупки, бяха привлечени играчи като Рахийм Стърлинг, Калиду Кулибали, Марк Кукурея и Пиер-Емерик Обамеянг. Според феновете на лондончани Боели си свърши работата перфектно, а сега Томас Тухел трябва да намери начин как да сглоби отбор, който да се противопостави за челните места в английския елит.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой футболист на Челси бе отмъкнат от турски гранд?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички