Рой Кийн за титуляр в Манчестър Юнайтед: С него скоро няма да започнем да печелим трофеи


Рой Кийн за титуляр в Манчестър Юнайтед: С него скоро няма да започнем да печелим трофеи
Снимка: Getty Images

5382 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн смята, че вратарят Давид Де Хеа трябва да напусне клуба. Според него клубът няма да спечели трофеи с испанеца под рамката и той не разбира как всички хвалят футболиста.

"Манчестър Юнайтед трябва да подобри играта си в защита в сравнение с миналата година, защото бяха много зле. Всички в клуба хвалят Де Хеа... Бих се отървал от него възможно по-скоро. Според мен с него Манчестър Юнайтед няма да започне отново да печели трофеи, в никакъв случай", заяви Кийн, цитиран от metro.co.uk.

"Струва ми се смешно, че всички играчи го хвалят, това му е работата. Не бих го оставил като резерва. Самият той не би искал това и не би останал за това. Той се справя добе, няколко пъти е обявяван за играч на годината, но какво е специалното в това? Става въпрос за отборни постижения", продължи бившият халф.

"Мисля, че направи твърде много грешки за тези години. Преди няколко години се опита да напусне клуба и да премине в Реал Мадрид", завърши 51-годишният Кийн. Припомняме, че Де Хеа спечели "Златната ръкавица" във Висшата лига за най-много сухи мрежи. Ето какъв антирекорд във Висшата лига записа Де Хеа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички