Рой Кийн се върна към удара с обувка на сър Алекс по Бекъм и заяви: Харесвах такива неща


Рой Кийн се върна към удара с обувка на сър Алекс по Бекъм и заяви: Харесвах такива неща
Снимка: Getty Images

2558 0

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед - Рой Кийн, си припомни известната история за това как сър Алекс Фъргюсън хвърли обувката си по полузащитника на тима Дейвид Бекъм.

Кога се случи инцидентът?

Английската звезда получи порязване над лявото си око в резултат на това. Инцидентът стана след домакинската загуба от Арсенал с 0:2 през 2003 година. Пресата избухна по този повод и все още се смята, че това е причината Бекъм да напусне "червените дяволи".

Дейвид Бекъм Алан Шиърър

Историята на удара

"Струва ми се, че Бекс стоеше някъде до огледалото. Треньорът го нападна за това, че не се връща в защита и Бекс каза нещо в отговор. Това беше случайност! Той получи тежък удар, но това бе нещастен случай, честно казано", заяви Кийн пред "Sky Sports".

"Ако беше станало с някой друг, щеше да е нормално, но тъй като беше Бекс - играч с такъв висок профил, и толкова мил човек като Джейми (Реднап), това създаде проблем или два. Но всичко това се случва в съблекалнята. Харесвах такива неща", допълни бившият капитан на гранда. А ето как сър Алекс е изгонил Кийн, Пол Инс и Яп Стам от Юнайтед. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички