Роджърс: Нямаме право на такива грешки


Роджърс: Нямаме право на такива грешки

1424 0

Брендън Роджърс беше крайно разочарован от тежката загуба с 0:3 на неговия Ливърпул от Манчестър Юнайтед днес на "Олд Трафорд".

Мърсисайдци успяха да създадат много положения, а загубата беше отдадена на пропуските на Стърлинг и Балотели, които общо на 6 пъти бяха спрени от Давид Де Хеа.

"Мисля, че направихме достатъчно, за да спечелим срещата, но не бяхме достатъчно ефективни в завършващата фаза", коментира веднага след срещата Роджърс.

"Трябва да се отдаде на моите играчи, че създадоха много положения в мача и фактът, че Давид Де Хеа е играч на мача, говори достатъчно за развоя на срещата.

Създадохме достатъчно положения, с които да спечелим двубоя".

Роджърс е щастлив от факта, че нападателите му са направили достатъчно положения, но е крайно разочарован от поведението на играчите си в дефанзивен план.

"Направихме много грешки в защита, които ни костваха победата. Нямаме право да допускаме такива голове.

Първият гол беше много разочароващ. Изглеждахме като отбор, който всеки момент ще поведе, а те ни вкараха гол с една атака и взеха водачеството. Нашият играч, който трябваше да покрие Рууни, не успя да се справи и това ни коства първия гол. След това допуснахме нови два разочароващи гола.

Днес искахме да дойдем тук и да създадем шансове за гол, което ни липсва напоследък. Поне създадохме положения, но трябва да спрем да правим грешки, за да печелим повече мачове", завърши Роджърс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички