Ето кои са най-добрите играчи на Юнайтед срещу Ливърпул


Ето кои са най-добрите играчи на Юнайтед срещу Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2024 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал беше много доволен от представянето на своя тим по време на победата с 3:0 над Ливърпул в дербито на Премиършип този уикенд.

"Червените дяволи" удариха тежко големия си английски съперник, като треньорът отбеляза, че победата е можела да бъде още по-изразителна.

"Мисля, че вкарахме уникални голове. Представихме се на много добро ниво. Въпреки головете, които вкарахме, изпуснахме много шансовe - трябва да подобрим играта си в това отношение“, коментира специалистът, който отличи и част от играчите на своя тим.

"Някои играчи се представиха на много високо ниво. Давид де Хеа направи изключително силно представяне. Аз обаче мога да отлича още играчи, които играха много силно. Майкъл Карик и Джони Евънс са едни от тях.

Много горд от сухата мрежа, която запазихме. Давид де Хеа демонстрира страхотни реакции. Много съм доволен от представянето на отбора".

Ван Гаал коментира и отсъствието на Маркос Рохо от състава на Юнайтед. Оказа се, че той е получил лека контузия по време на последното занимание на тима преди сблъсъка с Ливърпул.

"На последната тренировка на отбора се контузи Маркос Рохо и за съжаление не можех да разчитам на него в този мач".

Все пак Ван Гаал е забелязал и няколко пропуски в играта на своите.

„Допуснахме много грешки в предни позиции, което не е добре. Ще попитам утре играчите за тях. Много съм щастлив, но ни предстои много важен мач срещу Астън Вила,тъй като изпитваме проблеми, когато гостуваме", каза още Ван Гаал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички