Рио Фърдинанд се скара жестоко с Джон Тери (СНИМКА)


Рио Фърдинанд се скара жестоко с Джон Тери (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

2009 0

Две от футболните величия на 21-и век Рио Фърдинанд и Джон Тери се скараха жестоко в социалните мрежи. Причина за това бе изборът на легендата на Манчестър Юнайтед за топ 5 най-добри защитници в историята на Висшата лига. 

Фърдинанд постави на първо място себе си, а след това нареди Неманя Видич, Върджил ван Дайк, Яп Стам и най-накрая самия Джон Тери. Именно последната позиция в класацията "жегна" бившия бранител на Челси, който не пропусна да отговори.

В своя профил в "Инстаграм" Тери публикува множество статии, показващи статистики на защитници през годините. Във всички от тях той се намира на челните места. В своя пост бившият защитник написа "Изборът е добър, но статистиките не лъжат".

Това вбеси легендата на "червените дяволи", който отвърна с пост в своя "Туитър" акаунт, нападайки директно колегата си.

"Джон Тери, моментът, в който някой започне да парадира със собствените си постижения и статистики, е времето, когато наистина трябва да обърнем внимание на крехкото его. Късметлия си, че изобщо те поставих в топ 5 след случая с расизма към моя брат. Бъди благодарен", написа Рио.

Тери пък не остана длъжен никому и отговори "Крехко его е да сложиш себе си като номер 1, Рио. Благодаря, че ме постави в своите топ 5".

Наскоро Фърдинанд направи друго гръмко изказване, вижте какво бе то

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички