Моуриньо: Уволнението на Лампард показва колко брутален е футболът


Моуриньо: Уволнението на Лампард показва колко брутален е футболът
Снимка: Getty Images/Guliver

1495 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сподели, че уволнението на колегата му от Челси Франк Лампард само показва колко брутален е станал модерният футбол. Лампард загуби работата си след едва 18 месеца на поста, като през първия си сезон постигна класиране в топ 4 и финал за ФА Къп, но слабите резултати на "сините" в последните седмици изчерпаха търпението на собственика Роман Абрамович.

"Винаги съм тъжен, когато колега губи своята работа. Франк не е просто колега, той е една важна личност в кариерата ми, много съжалявам, че това му се случи", сподели Моуриньо, който спечели три титли с тима на Челси, в който основен футболист беше Лампард. "Това е бруталността на футбола, особено модерния футбол. Когато станеш мениджър, знаеш, че рано или късно това ще ти се случи", допълни португалецът след победата на "шпорите" над Уикъмб Уондърърс в четвъртия кръг на ФА Къп.

В същото време медиите в Англия очакват най-късно утре германецът Томас Тухел да бъде обявен като новия мениджър на Челси. В края на декември Тухел бе освободен от ПСЖ. А какво заяви Лампард след раздялата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички