Реднап: Бербатов си вършеше работата в Юнайтед, без да е бягал като лунатик


Реднап: Бербатов си вършеше работата в Юнайтед, без да е бягал като лунатик

2488 0

Английският треньор Хари Реднап разкритикува играта на Манчестър Юнайтед с Луис ван Гаал начело. Бившият наставник на Тотнъм и Куинс Парк Рейнджърс стори това в анализ, озаглавен "Ван Гаал ще бъде много щастлив, ако получи нов договор с Манчестър Юнайтед".

В материала Реднап споменава и българския нападател Димитър Бербатов, като според него Бербо си е вършел чудесно работата на "Олд Трафорд", макар и да не е пробягвал много километри на терена.

"Юнайтед са много трудни за гледане. Срещу Уест Хем те имаха един точен удар. Преди отборите отиваха на "Олд Трафорд" и биваха смачкани. Сега това, което правят през цялото време, е да държат топката - обикновено пред защитата на другия отбор, и се чудят как да си я подадат в предни позиции. Мислех, че да опитваш да вкараш гол беше смисълът на играта", казва Реднап в коментар за "Evening Standart".

"Всичко, което виждаме сега, е статистика, статистика, статистика. На следващия ден след мача гледах телевизия и анализът бе кой колко е изтичал. Това означава ли, че ако не тичаш по терена като лунатик, не си бил добър? Ян Молби никога не е правил това. Глен Ходъл, Бербатов, Ерик Кантона - има толкова много играчи, които никога не са бягали маратон за вас, но си вършат работата всяка седмица", посочва английският специалист.

Изданието помества и анкета, в която пита дали феновете смятат, че Юнайтед трябва да предложи на холандеца нов договор. 88% от гласувалите са на мнение, че не трябва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички