Ван Гаал обяви защо Юнайтед не може да бие всеки мач


Ван Гаал обяви защо Юнайтед не може да бие всеки мач
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1574 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал обясни защо отборът му не може да побеждава във всеки свой мач.

"Когато казват, че са ме поканили в отбора, за да постигна резултати, това е правилно. Аз мога да променя тактиката, да подобря нещо, но не мога да вкарвам голове за отбора. Всички говорят, че Манчестър Юнайтед винаги трябва да побеждава. Така е било преди. Трябва да анализираме клуба в момента. Сега много отбори имат възможност да купят добри играчи и да се конкурират при равни условия. Сега всеки клуб може да спечели нещо", заяви холандецът, цитиран от Goal.com.

"През следващата година клубовете от Висшата лига ще имат по-голям бюджет от повечето в Европа. Вие мислите, че Манчестър има много пари? Точно така. Но всички клубове се настройват за мачовете с нас много по-сериозно, отколкото срещу Борнемут. Разликата между клубовете сега не е толкова голяма, което се доказва всяка седмица. Клубовете от дъното на класирането са способни да побеждават тези, които са на върха", допълва Ван Гаал.

След 15 изминали кръга от Висшата лига Манчестър Юнайтед заема четвъртото място с 29 точки в актива си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички