Реал Мадрид ще направи Азар най-добре платеният играч в Европа


Реал Мадрид ще направи Азар най-добре платеният играч в Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

2056 0

Реал Мадрид изкушава доста сериозно звездата на Челси Еден Азар с финансовите параметри по договора, които му предлага, съобщава "Daily Mail". Испанският гранд предлага на белгиеца седмична заплата в размер на 400 000 паунда или около 462 000 евро. Подобно възнаграждение ще направи Азар най-високоплатения футболист в Европа.

За да го има в състава си, Реал ще трябва да се бръкне сериозно. От Челси са готови да го пуснат на "Сантяго Бернабеу", но срещу 100 милиона паунда.

Еден Азар играе в английския клуб от лятото на 2012 година, след като "сините" платиха за него на френския Лил 35 милиона евро. През сезона дотук атакуващият халф изигра 45 мача, в които вкара 19 гола и направи 12 асистенции. Белгийският национал има договор с лондончани до лятото на 2020 година.

От Челси имат желание да подпишат нов договор с най-добрия си футболист, но той няколко пъти отклонява предложенията им, ако се вярва на слуховете. А в същото време треньорът на Реал Зинедин Зидан го засипа с комплименти. Вижте какво каза именитият треньор в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички