Ливърпул и Челси с офанзива за звездата на Наполи през лятото


Ливърпул и Челси с офанзива за звездата на Наполи през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

2430 0

В последните месеци усилено се говори, че звездата на Наполи Лоренцо Инсинье ще напусне клуба. Той бе трансферна цел на няколко европейски гранда през миналото лято, но в крайна сметка остана на "Сан Пауло" и през този сезон.

Сега "Corriere dello Sport" информира, че през идното лято английските Ливърпул и Челси ще започнат офанзива за капитана на клуба от Неапол. Към момента все още няма конкретни оферти за футболиста.

Юрген Клоп на няколко пъти е коментирал факта, че харесва играта на Инсинье. Футболистът пък работи с настоящия мениджър на Челси Маурицио Сари по време на престоя им в Наполи. Интерес към офанзивния футболист има и от ПСЖ, но за момента се очаква, че той може да се присъедини единствено към Висшата лига на Англия.

ВАН ДАЙК: ЮНАЙТЕД ТРЯБВА ДА НАПРАВИ УСЛУГА НА СЕБЕ СИ, НЕ НА НАС

Припомняме ви, че след отпадането на Наполи от Лига Европа след пораженията от Арсенал, бащата на играча - Кармин нарече треньорът Карло Анчелоти "неудачник". Именно това изказване може да помогне за изходящия трансфер, като повече по темата може да прочетете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички