ВИДЕО: Погба и Моуриньо в открита конфронтация по време на тренировка


ВИДЕО: Погба и Моуриньо в открита конфронтация по време на тренировка
Снимка: Getty Images/Guliver

1948 0

Една от най-големите саги на Острова продължава да се разраства. Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо за пореден път влезе в остра конфронтация с голямата звезда на "червените дяволи" Пол Погба. Двамата си размениха остри реплики по време на сутрешната тренировка.

За никого не е тайна, че французинът и португалеца се намират в изключително обтегнати отношение през последните месеци, като с името на световния шампион се спекулира почти ежедневно, че е пред напускане на "Олд Трафорд". Барселона и Ювентус са в очакване на развръзката с играча, като са готови да наддават за услугите на Погба. 

Късно снощи Манчестър Юнайтед отпадна сензационно от втородивизионния Дарби, след като двата отбора се срещнаха в турнира "Карабао Къп". Момчетата на Франк Лампард успяха да надделеят над "червените" след късна драма и дузпи в двубоя. Пол Погба пропусна двубоя, като го изгледа от трибуните на "Олд Трафорд".

На днешната тренировка обаче двамата отново влязоха в спор, като този път той остана открит за медиите. "Скай Спортс" публикува видео, на което се вижда как Погба и Моуриньо се гледат с недоброжелателен поглед в продължение на няколко секунди, а в същото време си разменят и думи, които определено не изглеждат като комплименти.

Сагата между треньор и играч ескалира още през уикенда. "Червените дяволи" взеха само точка като домакини срещу Уулвърхемптън, а след мача французинът се изказа остро за представянето и тактиката на отбора. В по-късен етап Моуриньо отне капитанската лента на Погба, след като очевидно е останал подразнен от изказванията на полузащитника.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички