"Ще напусна" и още няколко причини за скандала между Моуриньо и Погба


"Ще напусна" и още няколко причини за скандала между Моуриньо и Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

2404 0

Въпреки че мениджърът отрече за конфликт, нещата между Жозе Моуриньо и халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба вървят към разрив. Според британското издание Daily Mail френският национал е обявил пред треньора си, че ще напусне клуба. Това е била основната причина португалецът да отнеме капитанската лента на своята звезда.

Моуриньо и помощниците му са недоволни и от поведението на халфа. Както е известно, той си позволи да критикува стила на игра, който треньорът му налага. Освен това преди мача с Уулвърхемптън Погба е пуснал твърде висока музика в автобуса, докато съотборниците му са се готвили за мача, съобщава изданието.

ПОГБА ИСКА ОБРАТНО В ЮВЕ, "БИАНКОНЕРИТЕ" ГОТОВИ ДА СИ ГО ВЪРНАТ

Daily Mail разкрива още подробности за скандала. Съобщава се, че след мача с Бърнли французинът веднага е напуснал отбора и е отлетял на разположение на френския национален отбор. Съотборниците му са се върнали в хотела с автобус, а за звездата е дошъл "Ролс Ройс" с личен шофьор, който го е закарал на летището.

По всичко личи, че Моуриньо няма да има нищо против своенравната звезда да напусне, но не такова е желанието на директора Ед Удуърд. Той иска да запази на "Олд Трафорд" футболиста, за когото клубът плати 105 милиона евро през 2016 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички