„Разделихме се, защото…“ – Почетино с любопитни разкрития преди дербито с Тотнъм


„Разделихме се, защото…“ – Почетино с любопитни разкрития преди дербито с Тотнъм
Снимка: Getty Images

1369 0

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино призна, че въпреки уволнението си от Тотнъм е останал в отлични отношения с президента на „шпорите“ Даниел Леви. Раздялата между специалиста и клуба се случи преди 3 години.

Утре Поч ще се изправи срещу Тотнъм в лондонско дерби, но начело на „сините“ от „Стамфорд Бридж“.  Двубоят ще стартира от 22 часа на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм.

Почетино водеше „шпорите“ от 2014 до 2019 година. През този период той успя да класира Тотнъм дори до финал в Шампионската лига, загубен от Ливърпул.

ПОЧЕТИНО ЗАЩИТИ ЛЕВИ И НАПОМНИ ЗА УВОЛНЕНИЕТО СИ ОТ ТОТНЪМ

"Много добри отношения имаме. Уважаваме се, прати ми съобщение, когато подписах с Челси, и ми пожела всичко най-добро", отговори Поч на въпрос за отношенията си с Леви.

"Трябва да сме естествени. Близо 6 години сме работили заедно. Колко неща се случиха за това време - добри и не много добри. Ние сме отговорни хора.“, каза още цитираният от „Reuters“ аржентинец.

"Виждате Тотнъм преди 20 години и сега - колко се промени, колко напредна и мисля, че трябва да му се признае това", заяви аржентинецът по повод обвиненията към Леви заради факта, че клубът няма спечелен трофей от 2008 година насам.

"Не аз реших да напусна отбора. Разделихме се, защото бях уволнен. Но това не е критика към клуба", завърши Почетино, разяснявайки, че ще приеме всяко едно отношение на феновете на Тотнъм към него по време на мача с Челси.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Заплетено лондонско дерби и излагация на Юнайтед: Димитър Бербатов прогнозира мачовете в Англия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички