Маурисио Почетино обясни защо новият "голаджия" на Челси не бележи


Маурисио Почетино обясни защо новият "голаджия" на Челси не бележи
Снимка: Getty Images

804 0

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино подкрепи привлечения през лятото Николас Джаксън и увери, че нападателят ще започне да играе по-добре на фона на неговите трудности през последните няколко срещи със "синия" екип.

"По различни причини Джаксън сега страда. Нико има нужда от подкрепа. Вярвам в него, наистина. Единственият проблем е времето. Не искам да давам примери, но той пристигна в Челси в ситуация, която не е лесна за него. Не можем да бъдем несправедливи в анализа", категоричен бе аржентинският специалист за своя нападател.

Лондончани подписаха с Джаксън от Виляреал срещу 35 милиона евро през лятото. Той обаче не успява да впечатли, отбелязвайки само три гола в 11 мача във всички турнири до момента. Сенегалският национал също така пропусна редица страхотни положения за гол през настоящата кампания.

Отборът на Почетино има сериозни трудности, когато заговорим за отбелязването на голове. "Сините" имаха само 38 гола в 38 мача от Висшата лига през миналия сезон до момента са вкарали 13 от 10 мача през тази кампания. Именно липсата на попадения накара легенда на Челси да повдигне въпроса за Ромелу Лукаку отново.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички