Рашфорд с впечатляващи рекорди след Шампионска лига, изравни един на... своя мениджър Солскяер


Рашфорд с впечатляващи рекорди след Шампионска лига, изравни един на... своя мениджър Солскяер
Снимка: Getty Images/Guliver

1038 0

Манчестър Юнайтед изигра един от най-силните си мачове от началото на сезона, като разгроми с 5:0 немския РБ Лайпциг в среща от груповата фаза на Шампионска лига, въпреки че хора като Маркъс Рашфорд и Бруно Фернандеш бяха оставени на пейката.

Именно първият обаче реализира хеттрик, след като се появи като резерва. Англичанинът се появи като резерва в 63-ата минута, за да се разпише последователно в 74', 78' и 90+2'. С това великолепно представяне той записа няколко постижения.

Най-любопитното - той се превръща в едва втория играч в историята на "червените дяволи", който се появява като резерва, но съумява да вкара хеттрик. Така изравни рекорда на недосегаемия по този показател до момента... Оле Гунар Солскяер, който е неговият мениджър. Норвежецът записва това постижение през 1999 година.

Иначе това е най-бързият хеттрик в историята на Шампионска лига, който е вкаран от резерва. Трите попадения падат в рамките на 18 минути. А играч на Манчестър Юнайтед не бе вкарвал три гола в един мач чак от 2014 година насам.

А коронавирусът спира лятно попълнение на Манчестър Юнайтед от игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички