Рашфорд посочи разликата между Солскяер и другите му треньори в Юнайтед


Рашфорд посочи разликата между Солскяер и другите му треньори в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

4726 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд обяви, че последният напуснал клуба мениджър - Оле Гунар Солскяер, си е тръгнал по различен от останалите начин. Английският национал отново демонстрира голямото си уважение към норвежкия треньор, който бе уволнен след загубата с 1:4 от Уотфорд във Висшата лига.

"Той говори с нас индивидуално около закуската, след това имахме среща, преди да тръгнем на път и беше много различно. Видях как треньорите излизат оттук, просто събирайки си вещите и насочвайки се към вратата. Но това показва само колко добър човек е Оле и колко много значи клубът за него", започна Рашфорд пред "Sky Sports".

"Оле знае, че винаги ще бъде легенда на този клуб и играчите тук го уважават на 100%. За съжаление, не ни се получи заедно. Няколко пъти бяхме близо до спечелването на големи трофеи, но винаги малко не ни достигаше. Ако тези моменти бяха се развили по нашия начин, може би щяхме да спечелим два-три трофея и Оле щеше да получи повече време. Но това е футболът и можеш само да продължиш напред. И въпреки че е трудно, трябва да продължите напред", допълни нападателят. Сред играчите на Юнайтед има още един изявен защитник на Солскяер - ето кой. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички