Раниери е на часове да се прости с поста си в Уотфорд


Раниери е на часове да се прости с поста си в Уотфорд
Снимка: Getty Images

996 0

Мениджърът на Уотфорд Клаудио Раниери е на няколко часа от това да се официализира уволнението му, предават медиите на Острова.

„Стършелите“ допуснаха причудливо поражение при домакинството си в кръга от Норич Сити (0:3), което прати отбора в зоната на изпадащите. Напрежението върху италианския треньор стана сериозно, след като опитният Раниери не може да изведе тима до успех след този над Манчестър Юнайтед през далечния вече ноември месец.

Според британските издания Раниери в най-скоро време ще се прости с поста си на „Викаридж Роуд“ след поредното поражение и шефовете на Уотфорд вече обмислят други опции за отбора. Собственикът Джино Поцо е сменил 14 различни треньори за по-малко от десет години, а Раниери е вторият треньор за тази кампания, който води отбора от предградието на Лондон.

Опасенията са, че има сериозни щети върху отборния дух, което се прелива към резултатите на „стършелите“, а атмосферата в състава на Уотфорд се описва като „токсична“. А защо Сенегал се ядоса на Уотфорд, научете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички