Ралф Рангник разтревожен за състоянието на Фред


Ралф Рангник разтревожен за състоянието на Фред
Снимка: Getty Images

1040 0

Временният треньор на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник разкри, че Фред отново няма да бъде на линия за отбора в предстоящия мач с Челси в четвъртък вечерта.

Рангник сподели през уикенда, че бразилецът има сериозни шансове да се върне в игра срещу „сините“ на „Олд Трафорд“, но по всичко личи, че няма да бъде „напълно готов“, макар да се върна към тренировките във вторник.

„Фред няма да бъде наличен. Той опита да тренира вчера, но след заниманието имахме дълъг разговор, в който той ми сподели, че не е оптимално готов. След като не е на 100%, няма да го ползваме. Той е с мускулна контузия, а ако го форсираме да се върне в игра, можем да рискуваме да се контузи отново, което не трябва да става. Заради това няма да играе срещу Челси“, обясни германският мениджър на Юнайтед.

Фред пропусна последните 3 мача за отбора си – срещу Норич, Ливърпул и Арсенал, след като получи контузия срещу Евертън на 9-и април.

Латиноамериканският халф е ключов футболист в отбора на „червените дяволи“ през този сезон, след като има 33 мача във всички надпревари, в които е вкарал четири гола и подал за други шест.

А коя е половината дузина играчи, които няма да играят за Юнайтед, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички