Ралф Рангник предложил на Манчестър Юнайтед да продаде Кристиано Роналдо през януари?


Ралф Рангник предложил на Манчестър Юнайтед да продаде Кристиано Роналдо през януари?
Снимка: GettyImages

1567 0

Нещата около сагата с Кристиано Роналдо и Манчестър Юнайтед започват да се виждат все по-ясно. Появи се информация, според която бившият временен наставник на "дяволите" - Ралф Рангник е препоръчан да ръководството на "Олд Трафорд" да се раздели с португалеца през януари.

Германският специалист не е виждал място за Кристиано Роналдо в модерната схема на игра на Манчестър Юнайтед, съобщава Адам Крафтън от авторитетното издание "The Athletic". Рангник е бил на мнението, че при Ерик тен Хаг също няма да има никаква промяна.

Тогава обаче бордът на директорите е отказал този съвет на германеца. Те са вярвали, че Роналдо е твърде ценен за Манчестър Юнайтед и неговите голове и участия за основния състав носят само и единствено дивиденти за целия клуб и хората свързани с него.

Вече обаче нещата стоят по друг начин. Кристиано Роналдо със сигурност ще остане в Юнайтед поне до януарския трансферен прозорец. По всичко личи, че в крайна сметка, управата на "дяволите" се е вслушала в съвета на Рангник. Предстои да разберем обаче дали той ще бъде продаден тази зима.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето кои са били най-абсурдните 10 минути за Димитър Бербатов с екипа на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички