Райън Гигс: Ненавиждах Арсенал, мразех Пти заради дългата му коса, а Виейра за...


Райън Гигс: Ненавиждах Арсенал, мразех Пти заради дългата му коса, а Виейра за...
Снимка: Getty Images/Guliver

2124 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс разказа за съперничеството на клуба с Арсенал и за своето отношение към "артилеристите". Уелсецът разкри, че не е харесвал клуба, както и голяма част от звездите на тима в различни времеви периоди.

"Арсенал не ми харесваше. Не ми харесваше Виейра, защото играеше мръсно и му се разминаваше. Не харесвах Пти заради дългите му коси. Не харесвах Пирес, въпреки че, ако се срещнете с него, той е изключително мил човек. Дори не ги поглеждах, не ги познавах и не исках да ги познавам. Не си позволявах да оценявам който и да е от тях", призна Гигс.

"Бергкамп? Казвах си, че не е толкова добър, колкото Ерик Кантона. Не бях такъв човек, но тази пламенна враждебност се загнезди в главата ми. Това беше естествена мотивация. Но дълбоко в себе си ние разбирахме, че това е отбор от висока класа и съперничеството с тях беше всичко за нас. В онзи момент може би по-важно от това с Ливърпул", допълни легендата. Вижте тук страхотния екип на Арсенал за следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички