Венгер е бил избрал изненадващ треньор за свой наследник в Арсенал


Венгер е бил избрал изненадващ треньор за свой наследник в Арсенал
Снимка: Guliver/GettyImages

2432 0

Легендата Арсен Венгер е бил против назначението на Унай Емери за свой наследник в Арсенал. Той е имал друг фаворит за свой приемник и това е бил наставникът на Наполи Карло Анчелоти, съобщава "The Sun". Венгер беше уволнен от Арсенал миналото лято след 22 години работа в клуба и година преди изтичането на контракта си. "Артилеристите" назначиха испанеца Унай Емери, което бе изненада и определено не би се случило, ако собствениците бяха поискали мнението на французина.

"Ще ви разкажа една история, която се случи зад кулисите миналото лято. Тогава Арсен Венгер даде да се разбере, че би искал да види като негов наследник Карло Анчелоти. Както знаете, Кало Анчелоти има съпруга от Канада и цялото им семейство живее в Лондон. Той проявяваше интерес към тази работа", заяви италианският спортен журналист Чиро Венерато пред The Sun.

"Арсенал избра Унай Емери и в същото време Карло Анчелоти оглави Наполи, но не забрави, че Арсенал го отхвърли", допълва журналистът. Любопитното е, че Наполи и Арсенал са съперници в 1/4-финалите на Лига Европа. Първия си мач италианците и англичаните ще изиграят на 11 април. Вижте каква неустойка е платена на Венгер и щаба му от английския клуб в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички