Райола: Не бих завел никого в Юнайтед, там ще провалят и Марадона!


Райола: Не бих завел никого в Юнайтед, там ще провалят и Марадона!
Снимка: Guliver/GettyImages

1871 0

Агентът на Пол Погба - Мино Райола, за пореден път разкритикува Манчестър Юнайтед и по този начин още веднъж постави под съмнение бъдещето на своя клиент в клуба.

"Проблемът на Погба е Манчестър Юнайтед. Това е клуб, който няма връзка с реалността и без план за спортен проект. Не бих завел никого там. Там биха провалили дори Диего Марадона, Пеле и Паоло Малдини. Пол се нуждае от клуб и отбор като този в Ювентус, от който си тръгна", заяви в интервю за "La Repubblica" популярният футболен импресарио.

Спекулациите, че Погба няма бъдеще на "Олд Трафорд" се засилват, след като французинът не пътува с отбора за гостуването на Арсенал в двубой от 21-ия кръг на Висшата лига тази вечер. Френският национал заявил на мениджъра си, че има нужда от още време за възстановяване. В събота обаче той отлетя за Франция, за да види братята си и да участва в благотворителен мач. По-рано агентът на Погба се изказа по-миролюбиво за Юнайтед и постави ултиматум за оставането на Пол там. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички