Райола с ултиматум към Юнайтед, за да остане Погба на "Олд Трафорд"


Райола с ултиматум към Юнайтед, за да остане Погба на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images/Guliver

2667 0

Агентът на Пол Погба - Мино Райола, потвърди думите на мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр и заяви, че френският национал няма да си тръгне от "Олд Трафорд" през януарския трансферен прозорец. 

Райола обаче изтъкна, че клиентът му има желание да играе в отбор, който се бори за трофеи, и се надява Юнайтед да са в такава позиция през следващия сезон. "Пол винаги е уважавал Манчестър Юнайтед, когато и те са проявявали уважение към него", започна Райола.

"Мога само да повторя думите на Оле - Пол няма да сменя отбора. Ние сме в добри отношения с клуба. Сега Пол има проблем с контузията и това е основният ни фокус в момента. Нашата цел е Пол да се представя възможно най-добре за Манчестър Юнайтед", добави агентът.

"Той е топ професионалист и мисля, че сърцето му е на правилното място в Манчестър Юнайтед. Напълно възможно е Пол да бъде в клуба и след година, но се надявам, че ще се бори за титлата и за Шампионска лига. Толкова ли е странно това? Само аз ли съм притеснен? Собственикът не се ли притеснява?"

Мисля, че всички, които обичат Манчестър Юнайтед, се притесняват за това. Докато Пол е в клуба, той иска да печели трофеи. Той е такъв играч и няма да се промени. Оле казва, че клубът е в процес на развитие и че той работи върху отбора за следващия сезон. Да се надяваме, че нещата ще се развият добре за него, защото светът се нуждае от силен Манчестър Юнайтед", завърши Райола.

Междувременно Райола разкри колко европейски грандове са се интересували от новата придобивка на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички