Рахийм Стърлинг разкри защо е напуснал "Анфийлд"


Рахийм Стърлинг разкри защо е напуснал "Анфийлд"
Снимка: oficial website

1861 0

Манчестър Сити привлече Рахийм Стърлинг за сумата от 49 млн. паунда и така постави рекорд. 20-годишният английски национал се првръна в най-скъпия млад играч в историята на английския футбол.

След като официално бе представен Стърлинг сподели, че е напуснал Ливърпул, за да печели трофеи, и че вярва, че звездната селекция на "гражданите" ще му помогне да постигна тази своя цел.

"Играчите тук са на световно ниво и те са способни да печелят трофеи година след година", заяви бившият футболист на Ливърпул.

"Колкото повече качествени играчи има около теб, толкова по-добър ставаш ти, затова нямам търпение да започна да играя редом до тях. Те са на топ ниво. Тук има всичко, което ти е необходимо, за да играеш на още по-високо ниво, така че няма място за извинения", добави още Стърлинг.

Младият талант разкри, че се е допитал до Джо Хард преди да дойде на "Етихад":

"Говорих с него на посления лагер с националния отбор на Англия. Той просто ми каза какъв прекрасен клуб е Сити и колко са приятни феновете тук - нищо по-сериозно."

"Чувството е хубаво, това е много щастлив момент за мен и моето семейство. Много се радвам, че всичко приключи и нямам търпение да започна да тренирам", завърши новото попълнение на Манчестър Сити. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички