Роджърс: Ключът за нас е целият отбор, а не личности като Стърлинг


Роджърс: Ключът за нас е целият отбор, а не личности като Стърлинг
Снимка: Getty Images/Guliver

1348 0

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс отрече да е имало конфликт между него и Рахийм Стърлинг. Атакуващият халф, който съвсем скоро официално ще стане част от тима на Манчестър Сити, се раздели по неприятен начин с мърсисайдския клуб. 20-годишният англичанин не се появи на две тренировки миналата седмица, а след това отказа да замине и на турне с отбора. Появиха се и информации, че английскиоят национал не желае да работи с Брендън Роджър и той е причината за неговото напускане. Северноирландецът обаче опроверга тези твърдения на официалната пресконференция в Банкок, където тимът му пристигна за лятното си турне.  

"Противно на изписаното през последната седмица, с Рахийм Стърлинг имаме много силна връзка и отношенията ни са били добри през цялото време. Нямам проблем с него", пояни мениджърът на Ливърпул.

„Говорих дълго с Рахийм вчера. Ситуацията е проста - двата клуба са постигнали договорка и той ще замине, остава само да премине медицински прегледи", поясни Роджърс.

"Ключът за нас е целият отбор. Личности като Стърлинг са помагали на отбора. Ние обаче се стремим да бъдем още по-силни и конкурентноспособни в сравнение с миналия сезон. Ще разчитаме на всички футболисти за това", добави още той.

Стърлинг ще премине в редиците на Манчестър Сити за сумата от 49 млн. паунда. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички