"Стърлинг не бива да ходи в Реал, защото Сити е по-силен от тях"


"Стърлинг не бива да ходи в Реал, защото Сити е по-силен от тях"
Снимка: Getty Images/Guliver

5435 0

Бившият футболист на Манчестър Сити и Реал Мадрид Стив Макманаман изрази интересно мнение по въпроса с евентуалното преминаване на крилото на "гражданите" Рахийм Стърлинг в мадридския гранд. В последно време често се пише в медиите, че Реал се кани да отмъкне английския национал.

"В момента Манчестър Сити е по-добрият отбор от Реал. Така че, Рахийм вече е в най-добрия клуб за него в момента. Никога не знаем какво ще се случи след 2-3 години. Когато в испанските отбори настъпи някакво затишие, те продължават напред и просто взривяват трансферния пазар. Ако това лято Килиан Мбапе премине в Реал, то цикълът ще започне отново. Ако Неймар се появи в Барселона, това ще е началото на тяхното възраждане", коментира Макманаман, цитиран от HorseRacing.net.

"Що се отнася до дългосрочното бъдеще на Рахийм, мисля, че за него най-важното е да продължи кариерата си в Англия, като играе под ръководството на Хосеп Гуардиола, при това за един от най-добрите отбори и срещу най-добрите съперници. Най-добрите отбори в Европа в този момент са Ливърпул и Манчестър Сити", допълни британецът. А как Стърлинг наскоро коментира възможността да заиграе в Мадрид вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички