Рафаел ван дер Ваарт заяви как Тотнъм може да спечели английската Висша лига


Рафаел ван дер Ваарт заяви как Тотнъм може да спечели английската Висша лига
Снимка: Getty Images

1213 0

Отборът на Тотнъм определено е един от фаворитите за спечелването на английската Висша лига през настоящия сезон. Бившият футболист на "шпорите" - Рафаел ван дер Ваарт, заяви, че лондончани ще се нуждаят от един конкретен футболист, за да постигнат това.

Нидерландецът е на мнението, че Тотнъм трябва да си осигури услугите на Хаким Зиеш от Челси, ако иска да вдигне трофея във Висшата лига. Според него Антонио Конте се нуждае от такъв тип креативен футболист в предни позиции, който да създава положения и да бележи голове.

"Хаким Зиеш трябва да се присъедини към Тотнъм. Ако Тотнъм вземе Хаким Зиеш, може да спечели Висшата лига. Напълно съм сериозен", бе повече от категоричен Ван дер Ваарт пред "Ziggo Sport".

Интересното е, че точно Тотнъм бе един от кандидатите за закупуването на Хаким Зиеш през лятото. Мароканецът премина в Челси от Аякс, но така и не успя да разгърне пълния си потенциал през последните 2 сезона, а сега е резерва в селекцията на Греъм Потър.

Ще видим дали "спърс" ще се слушат в съвета на своя бивш футболист. На Острова пък спрягат Хари Кейн за Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички