ВИДЕО: Шок за Тотнъм! "Шпорите" изживяха своето "corner taken quickly"!


ВИДЕО: Шок за Тотнъм! "Шпорите" изживяха своето "corner taken quickly"!
Снимка: Туитър

6659 0

В полуфиналите на Шампионска лига през 2019 година един момент в мача Ливърпул - Барселона се превърна в един от най-популярните футболни "тролове" в историята. Тогава, при 4-ия гол на "червените" във вратата на Тер Щеген, Трент Александър Арнолд изпълни бързо корнер, подавайки на Ориги, който бързо реализира, докато защитата на Барселона се усети какво се случва. 

Оттогава насам "corner taken quickly, Origiii" се превърна в една от най-иконичните фрази за годината, а във вторник вечер (01.11.2022) на Тотнъм беше напомнено, че трябва да се внимава в защита във всеки един момент. 

Бързо изпълнен корнер от Марсилия 

В добавеното време на първото полувреме, докато Сесеньон се вайкаше, че е отсъден корнер в полза на домакините, играчите на Марсилия решиха да действат бързо. Ъгловият удар беше изпълнен късо, докато никой не гледаше, а Веретут я изпрати към наказателното поле, където вече се беше наместил Мбемба. 

Защитникът на Марсилия беше абсолютно неохраняван, като с хубав удар с глава даде аванс на своите, давайки надежда на феновете, че класиране за елиминациите в Шампионска лига е напълно възможен! Дали ще стане обаче - следете Олимпик Марсилия - Тотнъм в Sportlive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички